La col·laboració entre empreses, la nova manera de treballar

#alvostrecostat

La manera de treballar està en constant canvi.

Podríem dir que ja fa temps que treballem de manera diferent, però és que cada vegada els canvis són més ràpids i més radicals. Les empreses busquen noves maneres d’arribar als seus clients, de fer-ne de nous, de connectar amb el seu públic.

Ja no serveixen les maneres antigues de fer. I la col·laboració és una de les noves tendències entre empreses que Windat fomenta. Col·laborar és pensar més enllà de la competència, del “cadascú per si mateix”. 

Es tracta de crear un model de negoci que sigui escalable, que pugui créixer i que ens permeti arribar cada vegada a més clients i més mercat.

Per això, Windat col·labora amb diferents empreses de diferents àmbits.

És possible que com a clients veieu el logotip de Windat en pistes de pàdel o de tenis, que trobeu la marca patrocinant esdeveniments, o que una empresa de copywriting pugui oferir els serveis de protecció de dades de Windat als seus clients.

Tot això són formes de col·laboració que s’estableixen entre diferents empreses i Windat buscant un equilibri win-win que ens permeti avançar i oferir els nostres serveis a un públic més nombrós.

 

Per què és important col·laborar entre empreses?

Per a una petita o mitjana empresa, les aliances amb altres empreses ens fan més forts. Ens permeten ser més competitius i operatius en un mercat que cada vegada és més global i difícil. 

Però hi ha diferents maneres de col·laborar: subcontractar, fer outsourcing i o signar un contracte recíproc amb una altra empresa per al benefici mutu. 

 

Quin tipus de col·laboració t’interessa més?

Hi ha molts models d'aliances i de col·laboració entre empreses, i per tant caldrà pensar en què ens interessa com a empresa i què volem aconseguir. Per a fer-ho, primer caldrà analitzar el nostre propi negoci i identificar quines són les activitats que necessitem incrementar, diversificar, o com podem obtenir uns ingressos addicionals.

Les activitats que detectem que són auxiliars o que passem massa temps fent-les, o que podrien ser un bon complement al servei que oferim, les podem externalitzar a un col·laborador perquè les dugui a terme. 

 

La col·laboració a Windat

La col·laboració que més es treballa a Windat és la firma d’un contracte que estableix els serveis que oferim i els serveis o productes que ofereix l’altra empresa amb qui col·laborem, i establim unes normes a través de les quals totes dues empreses podem oferir el servei o producte de l’altra als nostres clients i rebre un benefici econòmic.

A Windat s’avalua cada cas concret i s’estudia amb quin tipus d’empreses es poden establir col·laboracions i sota quines condicions, que poden ser comunes o concretes per a cada cas i cada necessitat, però el més important és fer xarxa, moure’s i avançar.

Perquè col·laborar és la nova manera de fer negoci.

 

I tu, creus que pots col·laborar amb nosaltres? 

Creus que ofereixes un servei o un producte complementari o addicional al de Windat i que podríem fer bon equip mitjançant una col·laboració?

Contacta’ns i parlem-ne! Sempre busquem nous col·laboradors!

 

 

Sobre l’autora d’aquesta publicació

Gemma Beltran és copywriter i traductora, a més de col·laboradora de Windat. Juntament amb el seu equip, ofereix serveis de traducció i copywriting (textos estratègics) per a empreses i emprenedors que tenen negocis online.

Windat i Copywriting Para Web col·laborem per oferir un servei complet als nostres clients que inclogui la protecció de dades i la redacció i traducció de textos estratègics que et facin vendre més.