Windat aposta per un servei d'assistència presencial per a facilitar al màxim les actuacions i alliberar el client de qualsevol gestió.

La proximitat al client ens defineix. Des de la filosofia de servei Windat, el suport presencial és fonamental en la gestió del Reglament General de Protecció de Dades i permet màxima comoditat i seguretat pel client.

No només proposem i executem les accions necessàries per a complir amb el Reglament General de Protecció de Dades. També som al vostre costat per assegurar la seva implementació de manera òptima.

Cadascú es focalitza en el seu camp d'expertesa, per això Windat està allà on cal executar tot el referit al RGPD.

Els nostres serveis en protecció de dades són sempre fets a mida segons les necessitats i particularitats de cada cas d'acord amb el RGPD, per això treballem mà a mà amb el client des de casa seva.

El control presencial a l’empresa assegura la implantació, el control i l’assessorament més adient.

Consulta’ns i coneix tot el que podem fer per a vosaltres.

Assegurem la implantació de les mesures de seguretat, de les clàusules legals als documents, la signatura i segell de tots els documents personalitzats, contractes de confidencialitat amb treballadors, contractes de prestació de serveis amb tercers, amb accés a dades i sense accés, contractes de cessió de dades a tercers, i us ajudem amb la formació de l’equip intern.