Equip

La nostra gent
John Doe

Raimón Rosselló

Director Tècnic

Especialista en implantació i assessorament del Reglament General de Protecció de Dades, amb visió per aportar un valor afegit a la filosofia "escoltar, proposar, acompanyar" de Windat en complementar el tractament de dades amb la seva formació en Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI).

John Doe

Dolors Martínez

Directora Consultoria

Experta en protecció de dades. Implantació i auditoria RGPD/E-PRIVACY. Amb àmplia experiència en àmbit de grans empreses tecnològiques. Sempre per endavant amb les constants actualitzacions normatives. Gestió documental per garantir la tranquil·litat del clients.

John Doe

Àngels Trujillo

Tècnica Departament Consultoria

Responsable de coordinar processos documentals durant la implantació del RGPD/E-PRIVACY. Execució de projectes, assistència i suport. L’experiència per saber estar sempre al costat del client, entendre les seves necessitats i inquietuds i donar solucions ràpides i eficaces. Normalment per telèfon, però també via xarxes socials.

John Doe

Lídia Àlvarez

Control de Processos i documentació

Responsable de la supervisió i control de la gestió de l’empresa. Implementació d’eines tècniques i organitzacionals i avaluació d’ús i resultats. Amb gran capacitat analítica i proactiva per mantenir el rumb de tots els departaments de la companyia alineats amb els objectius generals.

John Doe

Jordi Ventura

Director General

Assessor de pimes en l’àmbit del màrqueting amb àmplia experiència en l’apartat de l’estratègia empresarial i la comercialització. Expert en protecció de dades i implantació RGPD/E-PRIVACY. Sempre a prop del client. Escoltar i després proposar. I sempre acompanyar. Ajudar a qui vol que hi siguis al seu costat.

John Doe

Enca Sales

Assessora en Gestió de dades

Professional amb gran capacitat per gestionar equips de vendes i dilatada experiència com a assessora comercial. Sap empatitzar amb el client per trobar sempre la solució́ a mida que requereix i aportar la resposta òptima i personalitzada quant a la implantació́ del RGPD.

John Doe

Juanma Muraday

Comunicació i Màrqueting

​Periodista, especialitzat en comunicació corporativa. Dins l'àmbit de l'empresa ha complementat la seva formació amb l'experiència al camp del màrqueting. És l'encarregat de traslladar la complexitat del RGPD al terreny pràctic, sempre de manera senzilla, clara i pedagògica.

John Doe

Laura Serra

Directora de Vendes

Us ajudarà a identificar les vostres necessitats pel que fa a implantació del RGPD de manera que pugueu tenir una resposta personalitzada i adequada. Ha treballat com a responsable comercial i té una àmplia experiència en el tracte amb el client, sabent proporcionar la solució a mida que requereix.  

John Doe

Mireia Alemany

Màrqueting & Comunicació

​Tècnica superior en màrqueting. Ordenada, metòdica i amant de les xarxes socials, en constant cerca de la millor manera de transmetre la protecció de dades de manera senzilla i accessible. Proactiva i activa, preparada per comunicar qui som i què fem. 

John Doe

Jordi Segura

Tècnic Assessor en Gestió de dades

Amb una àmplia experiència com a tècnic de qualitat, us ajudarà a identificar les vostres necessitat pel que fa a la implantació de la protecció de dades. Dots comercials que li permeten oferir un gran tracte al client, proporcionant-vos una resposta personalitzada i adequada. 

John Doe

Anna Clavé

Atenció al Client & CRM

Resolutiva i amb grans dots comunicatives, és la responsable de gestionar el CRM i l'atenció al client, sent la veu encarregada de donar-vos la benvinguda i de donar resposta als vostres dubtes i inquiteuds. 

John Doe

Esther Espín

Tècnica Back Office de gestió i administració

Llicenciada en matemàtiques i experta en gestió organitzativa, comptable i financera, aplica tots els seus coneixements per a perfeccionar els procediments interns de la nostra empresa així com els dels nostres clients. 

John Doe

Ana Gavilán

Consultora tècnia en e-privacy & LSSI-CE

Experta en pàgines web i comerços on-line, ofereix assessorament en protecció de dades i especialment, en comerç electrònic, cookies i tots els requeriments de la LSSI-CE i l'e-privacy dins el RGPD.

John Doe

Jaume Soler

Tècnic Assessor en Gestió de Dades

Amb una dil·latada experiència en formació i consultoria, ajuda als nostres clients a donar valor a les seves empreses implantant la protecció de dades. Com a fotògraf esporàdic, sap detectar les necessitats dels nostres clients per fer la fotografia que permetrà oferir-los les solucions que millor s'adapten a la seva realitat.

John Doe

Jèssica Gallart

Tècnica Departament Consultoria

Dins del departament de consultoria, dóna suport en la coordinació dels processos documentals durant la implantació del RGPD/E-Privacy. El seu caràcter analític li permet elaborar la documentació necessària adaptada a cada cas per a que les empreses puguin implantar la protecció de dades amb les totals garanties de compliment amb el RGPD.

John Doe

Maria Fuster

Tècnica jurídica

Llicenciada en Dret i especialitzada en protecció de dades, assessora a nivell intern en tots els aspectes legals que es requereixen per a oferir el millor servei d'assessorament en protecció de dades. Exigent i en constant actualització, dóna suport legal en l'elaboració de documents i en les consultes dels nostres clients.

John Doe

Úrsula Ortiz

Tècnica Departament Consultoria

Dóna suport en la coordinació dels processos documentals durant la implantació del RGPD/E-Privacy dins del departament de consultoria. De caràcter meticulós, elabora la documentació necessària adaptada a cada cas per a que les empreses puguin implantar la protecció de dades amb les totals garanties de compliment amb el RGPD.

John Doe

Núria Amigó

Assessora en Gestió de Dades

Amb una gran capacitat d'anàlisi de les necessitats de les empreses i una dilatada experiència en el tracte amb el client, us assessorarà en la correcta implementació de la protecció de dades i la gestió de la informació, de manera que es converteixin en un valor afegit i un avantatge competitu per a la vostra empresa. 

John Doe

Ángel Navas

Tècnic informàtic

Expert en programació web, bases de dades i aplicatius mòbils, desenvolupa les eines tecnològiques necessàries per a fer-nos cada dia digitalment més propers.

John Doe

Esteve Gimeno Gas

Tècnic Assessor en Gestió de Dades

Diplomat en ciències empresarials i graduat en dret amb un caràcter analític i meticulós a l’hora d’escoltar les empreses i assessorar-les en la implantació de la protecció de dades, de manera que aquesta es converteixi en un valor afegit a la seva activitat.