Equip

La nostra gent
John Doe

Raimon Rosselló

Director Tècnic

Especialista en implantació i assessorament del RGPD i la LOPDGDD, amb visió per aportar un valor afegit a la filosofia "escoltar, proposar, acompanyar" de Windat en complementar el tractament de dades amb la seva formació en Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI).

John Doe

Dolors Martínez

Socia Fundadora / Direcció General

Experta en protecció de dades. Implantació i auditoria RGPD/E-PRIVACY. Amb àmplia experiència en àmbit de grans empreses tecnològiques. Sempre per endavant amb les constants actualitzacions normatives. Gestió documental per garantir la tranquil·litat del clients.

John Doe

Àngels Trujillo

Tècnica Departament Consultoria

Responsable de coordinar processos documentals durant la implantació del RGPD/E-PRIVACY. Execució de projectes, assistència i suport. L’experiència per saber estar sempre al costat del client, entendre les seves necessitats i inquietuds i donar solucions ràpides i eficaces. Normalment per telèfon, però també via xarxes socials.

John Doe

Lídia Àlvarez

Control de Processos i documentació

Responsable de la supervisió i control de la gestió de l’empresa. Implementació d’eines tècniques i organitzacionals i avaluació d’ús i resultats. Amb gran capacitat analítica i proactiva per mantenir el rumb de tots els departaments de la companyia alineats amb els objectius generals.

John Doe

Jordi Ventura

Soci Fundador

Assessor de pimes en l’àmbit del màrqueting amb àmplia experiència en l’apartat de l’estratègia empresarial i la comercialització. Expert en protecció de dades i implantació RGPD/E-PRIVACY. Sempre a prop del client. Escoltar i després proposar. I sempre acompanyar. Ajudar a qui vol que hi siguis al seu costat.

John Doe

Juanma Muraday

Comunicació i Màrqueting

​Periodista, especialitzat en comunicació corporativa. Dins l'àmbit de l'empresa ha complementat la seva formació amb l'experiència al camp del màrqueting. És l'encarregat de traslladar la complexitat del RGPD al terreny pràctic, sempre de manera senzilla, clara i pedagògica.

John Doe

Jaume Soler

Tècnic Assessor en Gestió de Dades

Amb una dil·latada experiència en formació i consultoria, ajuda als nostres clients a donar valor a les seves empreses implantant la protecció de dades. Com a fotògraf esporàdic, sap detectar les necessitats dels nostres clients per fer la fotografia que permetrà oferir-los les solucions que millor s'adapten a la seva realitat.

John Doe

Jèssica Gallart

Tècnica Departament Consultoria

Dins del departament de consultoria, dóna suport en la coordinació dels processos documentals durant la implantació del RGPD/E-Privacy. El seu caràcter analític li permet elaborar la documentació necessària adaptada a cada cas per a que les empreses puguin implantar la protecció de dades amb les totals garanties de compliment amb el RGPD.

John Doe

Úrsula Ortiz

Tècnica Departament Consultoria

Dóna suport en la coordinació dels processos documentals durant la implantació del RGPD/E-Privacy dins del departament de consultoria. De caràcter meticulós, elabora la documentació necessària adaptada a cada cas per a que les empreses puguin implantar la protecció de dades amb les totals garanties de compliment amb el RGPD.