Equip

La nostra gent
John Doe

Raimon Rosselló

Director Tècnic / Adjunt Gerència

Especialista en implantació i assessorament del RGPD i la LOPDGDD, amb visió per aportar un valor afegit a la filosofia "escoltar, proposar, acompanyar" de Windat en complementar el tractament de dades amb la seva formació en Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI).

John Doe

Dolors Martínez

Socia Fundadora / Direcció General

Experta en protecció de dades. Implantació i auditoria RGPD/E-PRIVACY. Amb àmplia experiència en àmbit de grans empreses tecnològiques. Sempre per endavant amb les constants actualitzacions normatives. Gestió documental per garantir la tranquil·litat del clients.

John Doe

Àngels Trujillo

Tècnica Departament Consultoria

Responsable de coordinar processos documentals durant la implantació del RGPD/E-PRIVACY. Execució de projectes, assistència i suport. L’experiència per saber estar sempre al costat del client, entendre les seves necessitats i inquietuds i donar solucions ràpides i eficaces. Normalment per telèfon, però també via xarxes socials.

John Doe

Lídia Àlvarez

Control de Processos i documentació

Responsable de la supervisió i control de la gestió de l’empresa. Implementació d’eines tècniques i organitzacionals i avaluació d’ús i resultats. Amb gran capacitat analítica i proactiva per mantenir el rumb de tots els departaments de la companyia alineats amb els objectius generals.

John Doe

Jordi Ventura

Soci Fundador

Assessor de pimes en l’àmbit del màrqueting amb àmplia experiència en l’apartat de l’estratègia empresarial i la comercialització. Expert en protecció de dades i implantació RGPD/E-PRIVACY. Sempre a prop del client. Escoltar i després proposar. I sempre acompanyar. Ajudar a qui vol que hi siguis al seu costat.

John Doe

Juanma Muraday

Comunicació i Màrqueting

​Periodista, especialitzat en comunicació corporativa. Dins l'àmbit de l'empresa ha complementat la seva formació amb l'experiència al camp del màrqueting. És l'encarregat de traslladar la complexitat del RGPD al terreny pràctic, sempre de manera senzilla, clara i pedagògica.

John Doe

Laura Serra

Assessora en Gestió de Dades

Us ajudarà a identificar les vostres necessitats pel que fa a implantació del RGPD de manera que pugueu tenir una resposta personalitzada i adequada. Ha treballat com a responsable comercial i té una àmplia experiència en el tracte amb el client, sabent proporcionar la solució a mida que requereix.  

John Doe

Mireia Alemany

Màrqueting & Comunicació

​Tècnica superior en màrqueting. Ordenada, metòdica i amant de les xarxes socials, en constant cerca de la millor manera de transmetre la protecció de dades de manera senzilla i accessible. Proactiva i activa, preparada per comunicar qui som i què fem. 

John Doe

Esther Espín

Tècnica de gestió i administració

Llicenciada en matemàtiques i experta en gestió organitzativa, comptable i financera, aplica tots els seus coneixements per a perfeccionar els procediments interns de la nostra empresa així com els dels nostres clients. 

John Doe

Ana Gavilán

Direcció de Consultoria / Adjunta Gerència

Experta en màrqueting, pàgines web i comerços on-line, dirigeix el departament de consultoria de Windat, aplicant els seus coneixements en protecció de dades i especialment, en comerç electrònic, cookies i tots els requeriments de la LSSI-CE i l'e-privacy dins la normativa i les lleis vigents per a adaptar les empreses a la legislació actual. 

John Doe

Jaume Soler

Tècnic Assessor en Gestió de Dades

Amb una dil·latada experiència en formació i consultoria, ajuda als nostres clients a donar valor a les seves empreses implantant la protecció de dades. Com a fotògraf esporàdic, sap detectar les necessitats dels nostres clients per fer la fotografia que permetrà oferir-los les solucions que millor s'adapten a la seva realitat.

John Doe

Jèssica Gallart

Tècnica Departament Consultoria

Dins del departament de consultoria, dóna suport en la coordinació dels processos documentals durant la implantació del RGPD/E-Privacy. El seu caràcter analític li permet elaborar la documentació necessària adaptada a cada cas per a que les empreses puguin implantar la protecció de dades amb les totals garanties de compliment amb el RGPD.

John Doe

Úrsula Ortiz

Tècnica Departament Consultoria

Dóna suport en la coordinació dels processos documentals durant la implantació del RGPD/E-Privacy dins del departament de consultoria. De caràcter meticulós, elabora la documentació necessària adaptada a cada cas per a que les empreses puguin implantar la protecció de dades amb les totals garanties de compliment amb el RGPD.

John Doe

Ángel Navas

Técnic informàtic

Arquitecte de software, enginyer en informatica de sistemes i expert en programació web, bases de dades i aplicatius mòbils, desenvolupa les eines tecnològiques necessàries per a fer-nos cada dia digitalment més propers.

John Doe

Esteve Gimeno

Tècnic Assessor en Gestió de Dades

Diplomat en ciències empresarials i graduat en dret amb un caràcter analític i meticulós a l’hora d’escoltar les empreses i assessorar-les en la implantació de la protecció de dades, de manera que aquesta es converteixi en un valor afegit a la seva activitat.

John Doe

Jordi Beltran

Tècnic Assessor en Gestió de Dades

Enginyer en telecomunicacions amb perfil comercial i de màrqueting, us escoltarà per ajudar-vos a trobar la millor manera d'adaptar la protecció de dades i la gestió de la informació en els entrorns tecnològics i digitals de les empreses d'avui dia. 

John Doe

Sergi Martínez

Tècnic Departament Consultoria

En dependència directa del responsable del departament, gestiona el clausulat legal i la LSSI. Amb caràcter analític i una gran capacitat d'extracció d'informació, agilitza tot el procés d'adaptació a la protecció de dades dels nostres clients, elaborant part dels textos legals necessaris.

John Doe

Ana Delgado

Assessora en Gestió de Dades

Amb un tracte excel·lent cap a les persones i una dilatada experiència en assessorament comercial personalitzat, us ajudarà a identificar les vostres necessitats pel que fa a la implantació de la protecció de dades, de manera que pugueu tenir una resposta personalitzada i adequada.

John Doe

Verónica Mancera

Back Office

Multidisciplinar i experta en el multitasking, dóna suport a tots els departaments amb l'objectiu de seguir oferint el millor servei als nostres clients. 

John Doe

Humbert Lluch

Tècnic Assessor en Gestió de Dades

Advocat i especialitzat en dret de les societats de la informació i transformació digital, disposa de tots els recursos necessaris per oferir el millor assessorament en protecció de dades en l'actual món digital i tecnològic. Inquiet i en constant actualització normativa, trobarà la solució idònia per a les necessitats concretes de cada empresa.