Agenda

WINDAT

Tornem a les Fires de Maig!

Voleu conèixer les novetats de Windat?
Del 17 MAY al 19 MAY A las 10 - 21h

Un any després de la presentació de Windat i de l’entrada en vigor del nou reglament de protecció de dades, les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès seran de nou l’escenari escollit per a presentar la nova incorporació al grup empresarial: Pladat, plataforma en línia de protecció de dades. 

La nova marca neix per donar resposta a les necessitats d’aquelles empreses i autònoms que fan un tractament de dades bàsiques, als quals Pladat ofereix la possibilitat de complir amb la protecció de dades mitjançant una plataforma digital. L’objectiu és que l’usuari pugui introduir ell mateix les dades que el programa li va demanant a cada pas, per finalment tenir disponible tota la documentació legal necessària que acredita el compliment normatiu: “Volem que la protecció de dades sigui accessible per a totes les tipologies d’empreses. N’hi ha que requereixen un seguiment més personalitzat, a d’altres només els cal que els proporcionem l’eina adequada perquè s’ho puguin fer ells mateixos”, explica la Laura Serra, directora de vendes de Pladat.

Des del passat 25 de maig de 2018 Windat ha estat treballant per oferir més i millors solucions a les empreses, entenent que la digitalització i l’ús de les noves tecnologies suposa adaptar-se als nous temps i a les noves necessitats dels clients: “Cada client és una realitat i saber entendre-ho i oferir la solució que cada empresa necessita és un dels nostres trets característics”, diu Dolors Martínez, sòcia fundadora i directora general de Windat.

Sempre #byyourside (#alvostrecostat)

Tot i els canvis, el que Windat, i ara Pladat, mantenen inalterable és la seva vocació de servei i de pedagogia en el complex sector de la privacitat i els serveis de la societat de la informació. Sempre #byyourside, i ara també #atyourfingertips, escoltant i acompanyant perquè tothom pugui extreure el màxim profit d’una òptima gestió i tractament de les dades personals.